+30 6985 640 450 contact@travelbee.eu
+30 6985 640 450 contact@travelbee.eu

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟI

Για την επόμενη ταξιδιωτική σας ανάμνηση;

700+ Προορισμοί

Η έμπειρη ομάδα μας έχει επιλέξει τους καλύτερους προορισμούς για εσάς.

Ασυναγώνιστες προσφορές

Εγγυημένες υπηρεσίες, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Κορυφαία εξυπηρέτηση

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, πριν, κατα την διάρκεια, ακόμα και μετά το ταξίδι σας.

Τι λένε όσοι μας εμπιστεύονται

 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ Τ.
  Εταιρικός πελάτης

  Νιώθουμε τυχεροί που το TravelBee ανέλαβε τις ταξιδιωτικές ανάγκες της εταιρίας μας. Έχουμε μια άψογη συνεργασία, είναι εκεί όποτε τους χρειαζόμαστε.

 • NAWAL W.
  Ζευγάρι

  Το TravelBee ανέλαβε το γαμήλιο μας ταξίδι στην Ελλάδα. Εκτός από Μύκονο και Σαντορίνη, μας σχεδίασαν ημέρες στην ενδοχώρα με υπέροχα τοπία και εμπειρίες! Το λατρέψαμε!

 • ΧΡΗΣΤΟΣ Π.
  Εταιρικός πελάτης

  Οι άνθρωποι του TravelBee μας βοήθησαν να οργανώσουμε και να πραγματοποιήσουμε ταξίδι της τελευταίας στιγμής για την έκθεση ANUGA. Άψογη εξυπηρέτηση με αμεσότητα και ευελιξία.

 • ΝΙΚΟΛΑΣ Ν.
  Διασπορά

  Έχοντας ελληνικές ρίζες, το ταξίδι στον τόπο καταγωγής μου ήταν πάντα ένα όνειρο που χάρη στην TravelBee πραγματοποιήθηκε. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου!

 • DOUG C.
  Ταξιδιώτης

  Μου σύστησαν το TravelBee.eu για το ταξίδι μου στην Ευρώπη. Απο τις σκόρπιες ιδέες μου, εντόπισαν τι μου ταιριάζει, και σχεδίασαν ένα οικονομικό ταξίδι σε Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα που δεν θα ξεχάσω ποτέ!

 • ΧΡΥΣΑ Μ.
  Γκρουπ

  Το γκρούπ μας επέλεξε το ταξιδιωτικό γραφείο TravelBee για τον σχεδιασμό του ετήσιου ταξιδιού μας στα μοναστήρια της Σερβίας. Τα είχαν σχεδιάσει όλα τόσο τέλεια, ήταν μαζί μας ακόμα και μέσω Viber για βοήθεια.

 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Γ.
  Οικογένεια

  Άψογο το travelbee, μας οργάνωσαν τις διακοπές μας στα αυθεντικά Δωδεκάνησα! Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ανυπομονούμε να μας οργανώσουν και τις φετινές μας διακοπές!

Φυλλάδιο "ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ 2024"

Ας κρατήσουμε επαφή

Μάθετε με προβάδισμα πριν από όλους για νέες εκδρομές και προσφορές

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

el