+30 6985 640 450 contact@travelbee.eu

Σύνδεση

Εγγραφή

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση Κωδικού*
Όνομα*
Επίθετο*
Ημερ. Γεννήσεως*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Συμφωνήστε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα

Είσαι ήδη μέλος;

Σύνδεση

Σύνδεση

Εγγραφή

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση Κωδικού*
Όνομα*
Επίθετο*
Ημερ. Γεννήσεως*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Συμφωνήστε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα

Είσαι ήδη μέλος;

Σύνδεση
+30 6985 640 450 contact@travelbee.eu

Σύνδεση

Εγγραφή

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση Κωδικού*
Όνομα*
Επίθετο*
Ημερ. Γεννήσεως*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Συμφωνήστε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα

Είσαι ήδη μέλος;

Σύνδεση
TRAVELBEE.EU - TRAVEL & TOURISM E-SERVICES

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Καλώς ήρθατε και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Travelbee.eu («Travelbee.eu», «εμείς» ή «εμάς»), τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση https://www.Travelbee.eu (ο «Ιστότοπος») και όλους τους σχετικούς Ιστότοπους και άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς ή τους συνεργάτες μας και στις οποίες εμφανίζεται ένας σύνδεσμος προς αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και όλες οι άλλες επικοινωνίες με άτομα, είτε με γραπτά ή προφορικά μέσα, όπως email ή τηλέφωνο.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου («Πολιτική») περιγράφει τις πληροφορίες που συλλέγουμε στην Υπηρεσία ή μέσω αυτής, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε αυτές τις πληροφορίες και τα βήματα που λαμβάνουμε για την προστασία αυτών των πληροφοριών στηριζόμενοι και σεβόμενοι τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (ή Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων των φυσικών προσώπων ή «Γ.Κ.Π.Δ.» ή «Κανονισμός»).

 

Ορισμοί

Κράτηση σημαίνει συνδυασμός των ενεργειών του Χρήστη, ως αποτέλεσμα του οποίου ο Χρήστης δημιουργεί και υποβάλλει παραγγελία για διαμονή, οργανωμένο ταξίδι, κρουαζιέρα και άλλες υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στον Ιστότοπο. Η παροχή των Προσωπικών Δεδομένων από τον Χρήστη είναι απαραίτητη και κρίσιμη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση έγκυρης κράτησης. Η «Κράτηση» μπορεί επίσης να αναφέρεται σε παραγγελία διαμονής που ολοκληρώνεται από τον Χρήστη μέσω της Υπηρεσίας.

Προσωπικός Λογαριασμός σημαίνει μια ενότητα του Ιστότοπου για εγγεγραμμένους Χρήστες, που περιέχει τα εργαλεία διαχείρισης Κρατήσεων.

Προσωπικά Δεδομένα σημαίνει κάθε πληροφορία που σχετίζεται με ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο, που καθιστά δυνατό τον προσδιορισμό της ταυτότητας του Χρήστη. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με άλλα άτομα για τα οποία ο Χρήστης κάνει Κρατήσεις.

Ως Υπηρεσία νοείται μια πολυλειτουργική διαδικτυακή πλατφόρμα κρατήσεων ταξιδίων, ξενοδοχείων και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών πληροφορικής που διατίθεται στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων εκδόσεων και τροποποιήσεων που έχουν σχεδιαστεί για κινητές συσκευές και όλους τους σχετικούς Ιστότοπους και άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από εμάς ή τους συνεργάτες μας και στο οποίο εμφανίζεται ένας σύνδεσμος προς αυτήν την Πολιτική. Ο Χρήστης έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία υπό τους όρους μιας δωρεάν, απλής και μη αποκλειστικής άδειας χρήσης.

Ως Χρήστης νοείται ένα ικανό άτομο άνω των 18 ετών, το οποίο επισκέπτεται τον Ιστότοπο ή/και χρησιμοποιεί την Υπηρεσία ή ένα άτομο για το οποίο η κράτηση γίνεται στον Ιστότοπο. Ο «Χρήστης» μπορεί επίσης να αναφέρεται σε εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νομικής οντότητας ή οποιουδήποτε άλλου οργανισμού.

 

  1. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε για την Υπηρεσία

 

Συλλέγουμε διαφορετικούς τύπους πληροφοριών από ή μέσω της Υπηρεσίας. Οι νομικές βάσεις για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων από το Travelbee.eu είναι κυρίως ότι η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την παροχή των υπηρεσιών κράτησης και ότι η επεξεργασία πραγματοποιείται για τα έννομα συμφέροντα του Travelbee.eu, τα οποία εξηγούνται περαιτέρω στην ενότητα «Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε”. Ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε άλλα δεδομένα κατόπιν συγκατάθεσης του Χρήστη, ζητώντας τα ανάλογα.

2.1 Πληροφορίες που παρέχονται από τον χρήστη. Όταν χρησιμοποιείται η Υπηρεσία, ο Χρήστης μπορεί να παρέχει και εμείς ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένα από τα Προσωπικά Δεδομένα του Χρήστη. Παραδείγματα Προσωπικών Δεδομένων περιλαμβάνουν το όνομα, το επώνυμο, τα στοιχεία διαβατηρίου, την κατοικία, τη διεύθυνση email, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τα αρχεία cookie και την πιστωτική κάρτα ή άλλα στοιχεία χρέωσης. Τα Προσωπικά Δεδομένα περιλαμβάνουν επίσης άλλες πληροφορίες, όπως γεωγραφική περιοχή ή προτιμήσεις, όταν οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία συνδέεται με πληροφορίες που προσδιορίζουν ένα συγκεκριμένο άτομο. Ο χρήστης μας παρέχει Προσωπικά Δεδομένα με διάφορους τρόπους στην Υπηρεσία. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συλλέξουμε Προσωπικά Δεδομένα Χρήστη όταν ο Χρήστης εγγραφεί για έναν Προσωπικό Λογαριασμό, χρησιμοποιεί την Υπηρεσία ή μας στέλνει αιτήματα που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών.

2.2 Πληροφορίες από «Αυτόματη συλλογή». Όταν ο Χρήστης χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ενδέχεται να καταγράφουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες από τη συσκευή του Χρήστη χρησιμοποιώντας διάφορους τύπους τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των cookies, των “καθαρών gif” ή “web beacons”. Αυτές οι πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα μπορεί να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP ή άλλη διεύθυνση συσκευής ή αναγνωριστικό, πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή/και τύπο συσκευής, τις ιστοσελίδες ή τους Ιστότοπους που επισκέφτηκαν λίγο πριν ή αμέσως μετά τη χρήση της Υπηρεσίας, τις σελίδες ή άλλο περιεχόμενο που βλέπει ή αλληλεπιδρά ο χρήστης με την Υπηρεσία και τις ημερομηνίες και τις ώρες της επίσκεψης, της πρόσβασης ή της χρήσης της Υπηρεσίας. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις τεχνολογίες για να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση του Χρήστη με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως εάν ο Χρήστης ανοίγει, κάνει κλικ σε ή εάν προωθεί ένα μήνυμα. 

2.3 Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες. Ο χρήστης μπορεί να έχει την επιλογή πρόσβασης ή εγγραφής στην Υπηρεσία μέσω της χρήσης του ονόματος χρήστη και των κωδικών πρόσβασης για ορισμένες υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτα μέρη (το καθένα, μια «Ολοκληρωμένη υπηρεσία»), όπως μέσω της χρήσης του λογαριασμού του χρήστη στο Facebook, ή να έχετε την επιλογή να εξουσιοδοτήσετε μια Ολοκληρωμένη Υπηρεσία να μας παρέχει Προσωπικά Δεδομένα ή άλλες πληροφορίες. Εξουσιοδοτώντας μας να συνδεθούμε με μια Ενσωματωμένη Υπηρεσία, ο Χρήστης μας εξουσιοδοτεί να έχουμε πρόσβαση και να αποθηκεύουμε το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ημερομηνία γέννησης, το φύλο, την τρέχουσα πόλη, τη διεύθυνση URL εικόνας προφίλ και άλλες πληροφορίες που η Υπηρεσία καθιστά διαθέσιμη σε εμάς, και να τη χρησιμοποιήσουμε και να την αποκαλύψουμε σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική. Ο Χρήστης θα πρέπει να ελέγξει τις ρυθμίσεις απορρήτου του/της σε κάθε Ολοκληρωμένη Υπηρεσία για να κατανοήσει ποιες πληροφορίες θέτει στη διάθεσή μας η Ενσωματωμένη Υπηρεσία και να κάνει αλλαγές ανάλογα με την περίπτωση. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις πολιτικές απορρήτου κάθε Ενσωματωμένης Υπηρεσίας πριν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους και συνδεθείτε με την Υπηρεσία μας.

2.4 Πληροφορίες από άλλες πηγές. Ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, από τρίτα μέρη και πηγές εκτός της Υπηρεσίας, όπως οι συνεργάτες μας, οι διαφημιστές, οι οργανισμοί αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας και οι Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες. Εάν συνδυάσουμε ή συσχετίσουμε πληροφορίες από άλλες πηγές με Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε μέσω της Υπηρεσίας, θα αντιμετωπίσουμε τις συνδυασμένες πληροφορίες ως Προσωπικά Δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

2.5 Προσωπικές πληροφορίες που μας δίνει ο Χρήστης για άλλους. Φυσικά, ο Χρήστης μπορεί να μην κάνει απλώς κράτηση οργανωμένου ταξιδιού, διαμονής και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών για τον εαυτό του. Ο Χρήστης μπορεί να ταξιδεύει με άλλους επιβάτες/επισκέπτες των οποίων τα στοιχεία παρέχει ο Χρήστης ως μέρος της κράτησης ή ο Χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση για λογαριασμό κάποιου άλλου. Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι ευθύνη του Χρήστη να διασφαλίσει ότι το άτομο ή τα άτομα για τα οποία ο Χρήστης έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες γνωρίζουν ότι ο Χρήστης το έπραξε, έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους και έχουν αποδεχτεί αυτήν την Πολιτική. 

2.6. Πληροφορίες Πληρωμής. Όπως όνομα, διεύθυνση χρέωσης, αριθμός λογαριασμού και στοιχεία κάρτας πληρωμής (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού κάρτας, της ημερομηνίας λήξης και του κωδικού ασφαλείας) για πληρωμές που επεξεργαζόμαστε. Στο βαθμό που τυχόν πληρωμές υποβάλλονται σε επεξεργασία π.χ. από άλλα τρίτα μέρη, όπως το PayPal ή το Apple Pay, τότε οι πολιτικές απορρήτου αυτών των μερών διέπουν αυτές τις πληροφορίες.

 

  1. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

3.1 Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους για την παροχή της Υπηρεσίας και τη λειτουργία της επιχείρησής μας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

(i) Γενικής χρήσης. Χρησιμοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα και άλλες πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της Υπηρεσίας για (α) εγγραφή του Χρήστη στον Ιστότοπο και δημιουργία Προσωπικού Λογαριασμού, (β) παροχή στον Χρήστη με τις ζητούμενες υπηρεσίες (κυρίως για την επεξεργασία και επιβεβαίωση της κράτησης του Χρήστη με τον πάροχο καταλύματος ή άλλο προμηθευτή) (γ) να παρέχουμε στον Χρήστη πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας στον Ιστότοπο ή σε άλλους Ιστότοπους και να επικοινωνούμε με τον Χρήστη (συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης συνομιλίας μέσω υπηρεσίας SMS ή/και Viber σχετικά με την κράτηση) στον βαθμό που είναι απαραίτητο για την παροχή τέτοιων απαιτούμενων υπηρεσιών, (δ) δημιουργία λειτουργιών που θα κάνουν τις υπηρεσίες διαθέσιμες στον Ιστότοπο πιο εύχρηστες, (ε) διεξαγωγή ερευνών, (στ) για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη, εσωτερική εκπαίδευση και γενικούς σκοπούς βελτιστοποίησης, (ζ) για τον εντοπισμό και την πρόληψη απάτης και άλλων παράνομων ή ανεπιθύμητων δραστηριοτήτων ή (η) επικοινωνία με τον Χρήστη σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με την κράτησή του. Αυτό περιλαμβάνει ταχύτερα αιτήματα αγοράς, καλύτερη υποστήριξη πελατών και έγκαιρη ενημέρωση για νέες υπηρεσίες και ειδικές προσφορές.

(ii) Λειτουργίας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για να λειτουργήσουμε, να διατηρήσουμε, να βελτιώσουμε και να παρέχουμε όλες τις δυνατότητες της Υπηρεσίας, για να παρέχουμε τις υπηρεσίες και τις πληροφορίες που ζητά ο Χρήστης, για να απαντήσουμε σε σχόλια και ερωτήσεις, να επιλύσουμε τυχόν περιστατικά και να παρέχουμε υποστήριξη στον Χρήστη της Υπηρεσίας. 

(iii) Βελτίωσης. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για να κατανοήσουμε και να αναλύσουμε τις τάσεις χρήσης και τις προτιμήσεις των Χρηστών μας, για να βελτιώσουμε την Υπηρεσία και να αναπτύξουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες, δυνατότητες και λειτουργικότητα. Εάν αυτός ο σκοπός απαιτεί από το Travelbee.eu να επεξεργάζεται Προσωπικά Δεδομένα, τότε τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο σε ανώνυμη ή συγκεντρωτική μορφή.

(iv) Δραστηριότητες Μάρκετινγκ και Υπενθυμίσεις. Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες του χρήστη για δραστηριότητες μάρκετινγκ, όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία. Για παράδειγμα: όταν ο Χρήστης κάνει μια κράτηση μαζί μας, δημιουργεί έναν προσωπικό λογαριασμό, συμπληρώνει ή εισάγει στοιχεία σε μια φόρμα κράτησης ή μας παρέχει τα στοιχεία επικοινωνίας του, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας του χρήστη για να στείλουμε στον Χρήστη νέα για προϊόντα και υπηρεσίες σχετικές και χρήσιμες για ταξιδιώτες. Με τη συγκατάθεση του Χρήστη – εάν απαιτείται συναίνεση σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία – μπορούμε επίσης να στείλουμε στον Χρήστη άλλα τακτικά ενημερωτικά δελτία (newsletters) μέσω email. Ο Χρήστης μπορεί να εξαιρεθεί ή να καταργήσει την περαιτέρω επικοινωνία μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας την «Κατάργηση εγγραφής». Με βάση τις πληροφορίες που μοιράζεται ο Χρήστης μαζί μας, ενδέχεται να του εμφανίζονται εξατομικευμένες προσφορές στον ιστότοπο ή σε Ιστότοπους τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές μπορεί να είναι προσφορές που ο Χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση απευθείας στον Ιστότοπο ή προσφορές τρίτων ή προϊόντα που πιστεύουμε ότι ο χρήστης μπορεί να βρει ενδιαφέροντα.

Εάν ο Χρήστης δεν έχει οριστικοποιήσει μια online κράτηση, ενδέχεται να στείλουμε στον Χρήστη μια υπενθύμιση για να συνεχίσει/ολοκληρώσει την κράτησή του. Πιστεύουμε ότι αυτή η πρόσθετη υπηρεσία είναι χρήσιμη για τον Χρήστη επειδή του επιτρέπει να συνεχίσει με την κράτηση χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσει ξανά τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες ή να συμπληρώσει όλα τα στοιχεία της κράτησης από την αρχή.

Όταν ο Χρήστης συμμετέχει σε άλλες προωθητικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των προγραμμάτων συστάσεών μας, οι σχετικές πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση αυτών των προωθήσεων.

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης και τα μηνύματα κειμένου που αποστέλλονται μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, καθώς και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αξιολόγησης επισκεπτών που αποστέλλονται μετά την αναχώρηση του Χρήστη, δεν είναι μηνύματα μάρκετινγκ. Αυτά τα μηνύματα αποτελούν μέρος της διαδικασίας κράτησης. Αντίστοιχα, περιέχουν πληροφορίες για check in στις υπηρεσίες που έχει κάνει κράτηση ο Χρήστης και εργαλεία για προαιρετική αξιολόγηση αυτών των υπηρεσιών μετά τη χρήση τους. Ο Χρήστης θα συνεχίσει να τα λαμβάνει, ακόμη κι αν έχει εξαιρεθεί από τα μηνύματα μάρκετινγκ. 

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση email του Χρήστη ή άλλες πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί του και να απαντήσουμε και να χειριστούμε τυχόν αιτήματα που έχει υποβάλει ή με ενημερώσεις σχετικά με προσφορές και εκδηλώσεις, που σχετίζονται με προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε εμείς ή/και από τρίτα μέρη με τα οποία συνεργαζόμαστε. 

(v) Cookies και τεχνολογίες παρακολούθησης. Χρησιμοποιούμε πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα και άλλες πληροφορίες που συλλέγονται στην Υπηρεσία μέσω cookies και παρόμοιων τεχνολογιών για: (i) εξατομίκευση της Υπηρεσίας μας, όπως η απομνημόνευση των πληροφοριών του Χρήστη, έτσι ώστε ο Χρήστης να μην χρειάζεται να τις εισαγάγει ξανά κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ή σε επόμενη επισκέψεις, (ii) παρέχει προσαρμοσμένες διαφημίσεις, περιεχόμενο και πληροφορίες· (iii) παρακολουθεί και αναλύει την αποτελεσματικότητα της Υπηρεσίας και των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ τρίτων. (iv) παρακολουθεί τις συγκεντρωτικές μετρήσεις χρήσης Ιστότοπου, όπως ο συνολικός αριθμός επισκεπτών και οι σελίδες που προβλήθηκαν. και (v) παρακολουθεί τις καταχωρίσεις, τις υποβολές και την κατάσταση του Χρήστη σε τυχόν προωθητικές ενέργειες ή άλλες δραστηριότητες στην Υπηρεσία. Ο Χρήστης μπορεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies επισκεπτόμενος τη διεύθυνση http://www.allaboutcookies.org. Ο Χρήστης μπορεί επίσης να μάθει περισσότερα για τα cookies και τις τεχνολογίες παρακολούθησης και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε στον Ιστότοπο παρακάτω στην ενότητα «Περισσότερα για τα cookies».

(vi) Analytics. Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για τη μέτρηση και την αξιολόγηση της πρόσβασης και της επισκεψιμότητας του Ιστότοπου και για τη δημιουργία αναφορών πλοήγησης χρηστών για τους διαχειριστές του ιστότοπού μας. Η Google λειτουργεί ανεξάρτητα από εμάς και έχει τη δική της πολιτική απορρήτου, την οποία προτείνουμε ανεπιφύλακτα ο Χρήστης να διαβάσει. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του Google Analytics για να αξιολογήσει τη δραστηριότητα των Χρηστών στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Απόρρητο και κοινή χρήση δεδομένων του Google Analytics. Λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία των τεχνικών πληροφοριών που συλλέγονται από τη χρήση του Google Analytics. Τα δεδομένα που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν μόνο βάσει της ανάγκης γνώσης για την επίλυση τεχνικών ζητημάτων, τη διαχείριση του Ιστότοπου και τον προσδιορισμό των προτιμήσεων του χρήστη. αλλά σε αυτήν την περίπτωση, τα δεδομένα θα είναι σε μη αναγνωρίσιμη μορφή. Δεν χρησιμοποιούμε καμία από αυτές τις πληροφορίες για την αναγνώριση Χρηστών.

 

3.2 Για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων όπως περιγράφεται παραπάνω, βασιζόμαστε στις ακόλουθες νομικές βάσεις:

(i) Εκτέλεση σύμβασης: Η χρήση των Προσωπικών Δεδομένων του Χρήστη είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης που έχει ο Χρήστης μαζί μας. Όταν ο Χρήστης χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας για να πραγματοποιήσει μια Κράτηση, θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα του Χρήστη για να εκπληρώσουμε την υποχρέωσή μας να ολοκληρώσουμε και να διαχειριστούμε αυτήν την Κράτηση σύμφωνα με τους αποδεκτούς Γενικούς Όρους Συμμετοχής Ταξιδιώτη σε Οργανωμένο Ταξίδι και τις Προϋποθέσεις Κρατήσεων.

(ii) Ένομο συμφέρον: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα του Χρήστη για τα έννομα συμφέροντά μας, όπως για να παρέχουμε στον Χρήστη το καλύτερο κατάλληλο περιεχόμενο του Ιστότοπου, email και ενημερωτικά δελτία (newsletters), για να βελτιώσουμε και να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και το περιεχόμενο στον Ιστότοπο, και για διοικητικούς σκοπούς, εντοπισμό απάτης και νομικούς σκοπούς.

(iii) Συναίνεση: Μπορεί να βασιστούμε στη συγκατάθεση του Χρήστη για χρήση των Προσωπικών Δεδομένων του/της για συγκεκριμένους σκοπούς μάρκετινγκ. Ο Χρήστης μπορεί να αποσύρει τη συγκατάθεσή του/της ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας όπως περιγράφεται στην ενότητα «Πως να επικοινωνήσετε μαζί μας» ή μέσω των ρυθμίσεων Προσωπικού Λογαριασμού (εάν υπάρχουν).

(iv) Συμμόρφωση με νομική υποχρέωση που απαιτείται από το νόμο. Το Travelbee.eu μπορεί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να αποκαλύψει Προσωπικά Δεδομένα για να προστατευθούμε από ευθύνη, να απαντήσουμε σε κλήσεις, δικαστικές διαδικασίες, νόμιμα αιτήματα, εντάλματα ή ισοδύναμα από αξιωματούχους ή αρχές επιβολής του νόμου, για διερεύνηση απάτης ή άλλης αδικοπραγίας ή όπως απαιτείται απαραίτητη για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, την προστασία των έννομων συμφερόντων μας ή των αγοραστών σε σχέση με οποιαδήποτε πώληση, εκχώρηση ή άλλη μεταβίβαση του συνόλου ή μέρους της επιχείρησης ή της εταιρείας μας. 

Μπορούμε επίσης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να αποκαλύψουμε Προσωπικά Δεδομένα για να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τις υπηρεσίες μας ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια του Travelbee.eu, των Χρηστών μας ή άλλων.

 

  1. Σε ποιούς αποκαλύπτουμε πληροφορίες

4.1 Εκτός από όσα περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική, δεν θα αποκαλύψουμε σκόπιμα τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε ή αποθηκεύουμε στην Υπηρεσία σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεση του αντίστοιχου Χρήστη. Μπορούμε να αποκαλύψουμε πληροφορίες σε τρίτα μέρη εάν ο Χρήστης συναινέσει να το πράξουμε, καθώς και στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Πάροχοι ταξιδιωτικών υπηρεσιών που έκανε κράτηση ο Χρήστης. Για την ολοκλήρωση της κράτησης, μεταφέρουμε τα σχετικά στοιχεία κράτησης σε τρίτους για τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες που έχει κάνει κράτηση ο Χρήστης στον Ιστότοπο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει όνομα, επώνυμο, στοιχεία διαβατηρίου, κατοικία, στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία πληρωμής, τα ονόματα των επισκεπτών που ταξιδεύουν με τον Χρήστη και τυχόν προτιμήσεις που καθόρισε ο Χρήστης όταν ο Χρήστης έκανε την κράτηση. Εάν ο Χρήστης έχει ένα ερώτημα σχετικά με την κράτησή του/της, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε με τους παρόχους υπηρεσιών και να τους ζητήσουμε να χειριστούν αυτό το αίτημα. Εκτός εάν η πληρωμή πραγματοποιηθεί κατά τη διαδικασία της κράτησης μέσω της Υπηρεσίας, θα προωθήσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του Χρήστη σε έναν κατάλληλο πάροχο υπηρεσιών για περαιτέρω χειρισμό (υποθέτοντας ότι ο Χρήστης μας έχει παράσχει αυτά τα στοιχεία κατά τη διαδικασία κράτησης). Σε περιπτώσεις διαφωνιών που σχετίζονται με κρατήσεις, ενδέχεται να παρέχουμε στον πάροχο υπηρεσιών πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία κράτησης, όπως απαιτείται. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα αντίγραφο της επιβεβαίωσης της κράτησης ως απόδειξη ότι η κράτηση πραγματοποιήθηκε πραγματικά.
  • Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων από Τρίτους. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων για λογαριασμό μας. Αυτή η επεξεργασία είναι για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, της αποστολής υλικού μάρκετινγκ. Οι πάροχοι υπηρεσιών τρίτων δεσμεύονται από ρήτρες εμπιστευτικότητας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν Προσωπικά Δεδομένα για άλλους σκοπούς.
  • Πάροχοι πληρωμών και (άλλα) χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Όταν ζητείται αντιστροφή χρέωσης για την κράτηση είτε από τον Χρήστη είτε από τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της κράτησης, ενδέχεται να χρειαστεί να κοινοποιήσουμε ορισμένες λεπτομέρειες κράτησης με τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών και το σχετικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για τη διαχείριση της αντιστροφής χρέωσης. Αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει αντίγραφο της επιβεβαίωσης της κράτησης ή της διεύθυνσης IP που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της κράτησης. Επιπλέον, ενδέχεται να μοιραστούμε πληροφορίες με σχετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εάν το θεωρούμε απολύτως απαραίτητο για σκοπούς εντοπισμού και πρόληψης απάτης.
  • Αρμόδιες Αρχές. Κοινοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα στις Αρχές Επιβολής του Νόμου στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο ή είναι απολύτως απαραίτητο για την πρόληψη, τον εντοπισμό ή τη δίωξη εγκληματικών πράξεων και απάτης. Ενδέχεται να χρειαστεί να αποκαλύψουμε περαιτέρω Προσωπικά Δεδομένα στις αρμόδιες αρχές για να προστατεύσουμε και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα ή τις περιουσίες μας ή τα δικαιώματα και τις ιδιότητες των επιχειρηματικών μας εταίρων.
  • Συνέταιροι/Επιχειρηματικοί Συνεργάτες. Συνεργαζόμαστε με πολλούς επιχειρηματικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο. Ορισμένοι από αυτούς τους επιχειρηματικούς συνεργάτες διανέμουν ή διαφημίζουν τις υπηρεσίες μας, καθώς και βοηθούν τους άλλους επιχειρηματικούς μας εταίρους να διανέμουν και να διαφημίζουν τις δικές τους υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι υπηρεσίες τους είναι ενσωματωμένες στον Ιστότοπο μας, ότι τους έχει δοθεί η δυνατότητα να εμφανίζουν στον Χρήστη μια προσαρμοσμένη διαφήμιση ή ότι οι υπηρεσίες online κρατήσεων του Travelbee.eu είναι ενσωματωμένες στους ιστότοπους και/ή τις εφαρμογές τους.

Όταν ο Χρήστης κάνει μια κράτηση σε ιστότοπους ή εφαρμογές ενός από τους επιχειρηματικούς συνεργάτες μας, ορισμένα προσωπικά δεδομένα που του δίνει ο Xρήστης θα προωθηθούν σε εμάς. Εάν η εξυπηρέτηση πελατών παρέχεται από τον επιχειρηματικό συνεργάτη, το Travelbee.eu θα μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με την κράτηση με τους επιχειρηματικούς εταίρους (εάν και εφόσον χρειάζεται) για να παρέχει στον Χρήστη την κατάλληλη και αποτελεσματική υποστήριξη. Όταν ο Χρήστης κάνει μια κράτηση μέσω ενός από τους ιστότοπους των επιχειρηματικών μας συνεργατών, οι επιχειρηματικοί εταίροι ενδέχεται να λάβουν ορισμένα μέρη των Προσωπικών Δεδομένων που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη κράτηση. Αυτό γίνεται για δικούς τους εσωτερικούς σκοπούς (όπως αναλυτικούς σκοπούς) και, εάν ζητηθεί από τον Χρήστη, για τη διαχείριση προγραμμάτων επιβράβευσης ή σκοπούς μάρκετινγκ.
Όταν ο Χρήστης κάνει μια κράτηση στον ιστότοπο ενός επιχειρηματικού συνεργάτη, ο Χρήστης θα πρέπει επίσης να αφιερώσει χρόνο για να διαβάσει τις Πολιτικές Απορρήτου του, εάν ο Χρήστης επιθυμεί να κατανοήσει πώς αυτοί οι επιχειρηματικοί συνεργάτες μπορούν να επεξεργάζονται τα Προσωπικά Δεδομένα. Όταν προσφέρουμε στον Χρήστη προϊόντα ή/και υπηρεσίες που σχετίζονται με ταξίδια, οι πληροφορίες του Χρήστη ενδέχεται να κοινοποιηθούν στους επιχειρηματικούς συνεργάτες που προσφέρουν μέρος ή ολόκληρη την ταξιδιωτική υπηρεσία ώστε να μπορέσουν να χειριστούν ή να διαχειριστούν την παραγγελία του Χρήστη. Για σκοπούς εντοπισμού και πρόληψης απάτης και εφόσον είναι απολύτως απαραίτητο, ενδέχεται επίσης να ανταλλάξουμε πληροφορίες σχετικά με τους Χρήστες μας με επιχειρηματικούς συνεργάτες.

  • Συνεργάτες διαφήμισης. Ως τρόπος προώθησης (μάρκετινγκ) των υπηρεσιών του Travelbee.eu μέσω τρίτων επιχειρηματικών συνεργατών (για να διασφαλίσουμε ότι οι σχετικές διαφημίσεις εμφανίζονται στο σωστό κοινό), ενδέχεται να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα με διαφημιστικούς συνεργάτες. Αυτό περιλαμβάνει μια διεύθυνση email. Προσπαθούμε έντονα να κοινοποιούμε μόνο διευθύνσεις email σε κατακερματισμένη μορφή (hashed form), ώστε να μπορούν να αντιστοιχιστούν σε μια υπάρχουσα βάση δεδομένων πελατών. Προσπαθούμε να μην κοινοποιούμε διευθύνσεις email για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις ενότητες «Περισσότερα για τα Cookies» and «Επιλογές Χρήστη».

4.2 Διαφορετικοί Πάροχοι Υπηρεσιών. Συνεργαζόμαστε με Τρίτους παρόχους υπηρεσιών που παρέχουν ιστοσελίδες, ανάπτυξη εφαρμογών, φιλοξενία, συντήρηση και άλλες υπηρεσίες για εμάς. Αυτά τα τρίτα μέρη ενδέχεται να έχουν πρόσβαση ή να επεξεργάζονται Προσωπικά Δεδομένα ως μέρος της παροχής αυτών των υπηρεσιών για εμάς. Περιορίζουμε τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτούς τους παρόχους υπηρεσιών σε εκείνες που είναι ευλόγως αναγκαίες για την εκτέλεση των καθηκόντων τους και οι συμβάσεις μας μαζί τους απαιτούν από αυτούς να διατηρούν το απόρρητο αυτών των πληροφοριών.

4.3 Μη-Προσωπικά Αναγνωρίσιμα Στοιχεία. Ενδέχεται να διαθέσουμε σε τρίτα μέρη ορισμένες αυτόματα συλλεγόμενες, συγκεντρωτικές ή άλλες μη αναγνωρίσιμες πληροφορίες για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης (i) της συμμόρφωσης με διάφορες υποχρεώσεις αναφοράς, (ii) για επιχειρηματικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ, ή (iii) να βοηθήσουμε αυτά τα μέρη να κατανοήσουν τα ενδιαφέροντα, τις συνήθειες και τα μοτίβα χρήσης των Χρηστών μας για ορισμένα προγράμματα, περιεχόμενο, υπηρεσίες ή/και λειτουργίες που διατίθενται μέσω της Υπηρεσίας.

4.4 Επιβολή του νόμου, νομική διαδικασία και συμμόρφωση. Ενδεχομένως να κοινοποιήσουμε Προσωπικά Δεδομένα ή άλλες πληροφορίες εάν απαιτείται από το Νόμο ή καλή τη πίστει ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, ως απάντηση σε δικαστική απόφαση, δικαστική ή άλλη κυβερνητική κλήτευση ή ένταλμα, ή για συνεργασία με τις Αρχές Επιβολής του Νόμου ή άλλες Κυβερνητικές Υπηρεσίες.

Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε Προσωπικά Δεδομένα ή άλλες πληροφορίες που πιστεύουμε, καλή τη πίστει, ότι είναι κατάλληλες ή απαραίτητες για (i) να λάβουμε προφυλάξεις έναντι της ευθύνης, (ii) να προστατεύσουμε τον εαυτό μας ή άλλους από δόλιες, καταχρηστικές ή παράνομες χρήσεις ή δραστηριότητα , (iii) να ερευνήσουμε και να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας έναντι οποιωνδήποτε αξιώσεων ή ισχυρισμών τρίτων, (iv) να προστατεύσουμε την ασφάλεια ή την ακεραιότητα της Υπηρεσίας και οποιωνδήποτε εγκαταστάσεων ή εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται για τη διάθεση της Υπηρεσίας, ή (v) να προστατεύσουμε την περιουσία μας ή άλλο νομικά δικαιώματα, να τηρήσουμε τις συμβάσεις μας ή να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια άλλων.

4.5 Αλλαγή Ιδιοκτησίας. Πληροφορίες σχετικά με τους Χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, μπορούν να κοινοποιηθούν και να μεταφερθούν με άλλο τρόπο σε έναν αποκτώντα, διάδοχο ή εντολοδόχο ως μέρος οποιασδήποτε συγχώνευσης, εξαγοράς, χρηματοδότησης χρέους, πώλησης περιουσιακών στοιχείων ή παρόμοιας συναλλαγής, καθώς και σε περίπτωση αφερεγγυότητας , πτώχευσης ή εκκαθάρισης κατά την οποία οι πληροφορίες μεταφέρονται σε ένα ή περισσότερα τρίτα μέρη ως ένα από τα επιχειρηματικά μας περιουσιακά στοιχεία και μόνο εάν ο παραλήπτης των Δεδομένων Χρήστη δεσμευτεί σε μια Πολιτική Απορρήτου που έχει όρους ουσιαστικά συνεπείς με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Τα Προσωπικά Δεδομένα μπορούν να μεταβιβαστούν φυσικά ή ηλεκτρονικά σε έναν αποκτώντα, ή διάδοχο ή εντολοδόχο ως μέρος οποιασδήποτε συγχώνευσης, εξαγοράς, χρηματοδότησης χρέους, πώλησης περιουσιακών στοιχείων ή παρόμοιας συναλλαγής, καθώς και σε περίπτωση αφερεγγυότητας, πτώχευσης ή εκκαθάρισης οι οποίες πληροφορίες μεταφέρονται σε ένα ή περισσότερα τρίτα μέρη ως ένα από τα επιχειρηματικά μας περιουσιακά στοιχεία, με αποκλειστικό σκοπό τη συνέχιση της λειτουργίας της Υπηρεσίας και μόνο εάν ο αποδέκτης των Προσωπικών Δεδομένων δεσμευτεί σε Πολιτική Απορρήτου που έχει όρους ουσιαστικά συνεπείς με αυτήν Πολιτική Απορρήτου. 

  1. Υπηρεσίες από Τρίτους

Η Υπηρεσία μπορεί να περιέχει χαρακτηριστικά ή συνδέσμους προς ιστοσελίδες και υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτα μέρη. Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχει ο Χρήστης σε ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων παρέχεται απευθείας στους φορείς εκμετάλλευσης τέτοιων υπηρεσιών και υπόκειται στις πολιτικές αυτών των παρόχων, εάν υπάρχουν, που διέπουν το απόρρητο και την ασφάλεια, ακόμη και αν έχουν πρόσβαση μέσω της Υπηρεσίας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές και τις πολιτικές απορρήτου και ασφάλειας τρίτων ιστότοπων ή υπηρεσιών στις οποίες παρέχονται σύνδεσμοι ή πρόσβαση μέσω της Υπηρεσίας. Ενθαρρύνουμε τον Χρήστη να μάθει για τις πολιτικές απορρήτου και ασφάλειας τρίτων μερών προτού τους παράσχει πληροφορίες.

 

  1. Διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος

Διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος είναι η συλλογή δεδομένων από διαφορετικές πηγές και από διαφορετικές πλατφόρμες προκειμένου να προβλεφθούν οι προτιμήσεις ή τα ενδιαφέροντα ενός ατόμου και να παραδοθεί σε αυτό το άτομο ή στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet του/της διαφήμιση με βάση την υποτιθέμενη προτίμησή του ή ενδιαφέρον που συνάγεται από τη συλλογή δεδομένων που σχετίζονται με αυτό το άτομο ή άλλα άτομα που μπορεί να έχουν παρόμοιο προφίλ ή παρόμοια ενδιαφέροντα.

Συνεργαζόμαστε με διάφορα Τρίτα Μέρη για να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τα προφίλ των ατόμων που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για προϊόντα ή υπηρεσίες του Travelbee.eu, ώστε να μπορούμε να τους στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να τους προβάλλουμε τις διαφημίσεις μας στους ιστότοπους και τις εφαρμογές για κινητά άλλων φορέων.

Αυτά τα Tρίτα Mέρη περιλαμβάνουν: (α) διαφημιστικά δίκτυα, τα οποία συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα ενός ατόμου όταν αυτό το άτομο βλέπει ή αλληλεπιδρά με μία από τις διαφημίσεις του, (2) συνεργάτες απόδοσης, οι οποίοι μετρούν την αποτελεσματικότητα ορισμένων διαφημίσεων, και (3) επιχειρηματικούς εταίρους, οι οποίοι συλλέγουν πληροφορίες όταν ένα άτομο βλέπει ή αλληλεπιδρά με μία από τις διαφημίσεις του.

Σε συνεργασία με αυτά τα Tρίτα Mέρη, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες, τους υποψήφιους πελάτες μας και άλλα άτομα με την πάροδο του χρόνου και σε διαφορετικές πλατφόρμες όταν χρησιμοποιούν αυτές τις πλατφόρμες ή αλληλεπιδρούν μαζί τους. Τα άτομα μπορούν να υποβάλλουν πληροφορίες απευθείας στους Ιστότοπους ή σε πλατφόρμες που διαχειρίζονται τρίτα μέρη ή αλληλεπιδρώντας μαζί μας, τις διαφημίσεις μας ή τα email που λαμβάνουν από εμάς ή από τρίτους. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ειδικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται συνήθως για αυτόν τον σκοπό, όπως cookie, beacons, pixel, ετικέτες, αναγνωριστικά διαφήμισης για κινητά, cookie flash και παρόμοιες τεχνολογίες. Ενδέχεται να έχουμε πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων με πληροφορίες που συλλέγονται από τους επιχειρηματικούς μας εταίρους.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε εμείς ή τα Τρίτα Μέρη μάς δίνουν τη δυνατότητα να μάθουμε ποιες αγορές έκανε το άτομο, ποιες διαφημίσεις ή περιεχόμενο βλέπει το άτομο, σε ποιες διαφημίσεις ή συνδέσμους κάνει κλικ το άτομο και άλλες ενέργειες που κάνει το άτομο στους Ιστότοπους μας ή ως απάντηση στις email ή όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε πλατφόρμες τρίτων.

Εμείς, ή τα Τρίτα Μέρη με τα οποία συνεργαζόμαστε, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε όπως περιγράφεται παραπάνω για να κατανοήσουμε τις διάφορες δραστηριότητες και συμπεριφορές των πελατών μας, των επισκεπτών της Ιστοσελίδας και άλλων. Εμείς, ή αυτά τα τρίτα μέρη, το κάνουμε αυτό για πολλούς λόγους, όπως: για να αναγνωρίσουμε νέους ή προηγούμενους επισκέπτες στους Ιστότοπούς μας, για την παρουσίαση πιο εξατομικευμένου περιεχομένου, για να παρέχουμε πιο χρήσιμες και σχετικές διαφημίσεις – για παράδειγμα, αν γνωρίζουμε ποιες διαφημίσεις εμφανίζονται στον Χρήστη, μπορούμε να προσπαθήσουμε να μην του/της δείχνουμε τις ίδιες επανειλημμένα, για την αναγνώριση επισκεπτών σε συσκευές, κανάλια πωλήσεων, ιστότοπους τρίτων ή για προβολή ή αποστολή εξατομικευμένων ή στοχευμένων διαφημίσεων και άλλου προσαρμοσμένου περιεχομένου που εστιάζεται περισσότερο στο αντιληπτό ενδιαφέρον ενός ατόμου για προϊόντα ή υπηρεσίες παρόμοια με αυτά που προσφέρουμε.

Οι διαφημίσεις μας βάσει ενδιαφέροντος ενδέχεται να προβάλλονται στον Χρήστη σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε πλατφόρμες τρίτων. Ενδέχεται να προβάλουμε αυτές τις διαφημίσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή να στείλουμε εμπορικές επικοινωνίες απευθείας οι ίδιοι ή μέσω αυτών των τρίτων.

Οι Χρήστες μπορούν να εξαιρεθούν από τη λήψη διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος από διαφημιστικά δίκτυα που ενδέχεται να τους παραδοθούν στην πλατφόρμα μας και σε άλλους ιστότοπους, επισκεπτόμενοι τους ακόλουθους ιστότοπους: http://www.aboutads.info/consumers και http://www.networkadvertising.org. Αυτές οι λειτουργίες θα εξαιρούν τον Χρήστη από πολλές – αλλά όχι όλες – τις διαφημιστικές δραστηριότητες βάσει ενδιαφέροντος στις οποίες συμμετέχουμε εμείς ή Τρίτα Μέρη.

 

  1. Περισσότερα για τα Cookies

7.1 Ένα cookie είναι μια μικρή ποσότητα δεδομένων που τοποθετείται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή του Χρήστη ή στην κινητή συσκευή του/της. Τα λεγόμενα «cookies πρώτου μέρους» (“first party cookies”) (δεν είναι τόσο διασκεδαστικά όσο ακούγονται) είναι cookies που προσφέρονται από την οντότητα που διαχειρίζεται το domain μέσω του οποίου εξυπηρετείται το cookie. Τα ίδια τα cookies του Travelbee.eu είναι επομένως «cookies πρώτου μέρους». Σε περίπτωση που επιτρέπουμε σε άλλους να προσφέρουν cookies μέσω της Υπηρεσίας, αυτά τα cookies είναι τα λεγόμενα «cookies Τρίτων».

Επιπλέον, υπάρχει διαφορά μεταξύ των cookies περιόδου λειτουργίας και των μόνιμων cookies. Τα cookies περιόδου λειτουργίας θα υπάρχουν μόνο μέχρι ο Χρήστης να κλείσει το πρόγραμμα περιήγησής του. Τα μόνιμα cookies έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και δεν διαγράφονται αυτόματα μόλις ο Χρήστης κλείσει το πρόγραμμα περιήγησης. Προσπαθούμε να προσφέρουμε cookies ή να επιτρέπουμε την προσφορά cookies με μέγιστη διάρκεια ζωής τα 5 χρόνια. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως για λόγους ασφαλείας και όπου είναι απολύτως απαραίτητο, ένα cookie θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από αυτήν.

Ταυτόχρονα με τα cookies, χρησιμοποιούνται άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης που είναι παρόμοιες με τα cookies. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν web beacons (γνωστά και ως ετικέτες pixel, web bugs ή gif), URL παρακολούθησης ή κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK). Ένα web beacon είναι μια μικροσκοπική γραφική εικόνα ενός μόνο pixel που μπορεί να παραδοθεί στον υπολογιστή του χρήστη ως μέρος ενός αιτήματος ιστοσελίδας, σε μια εφαρμογή, σε μια διαφήμιση ή σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML. Τα εικονοστοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάκτηση πληροφοριών από τη συσκευή του χρήστη, όπως τον τύπο της συσκευής ή το λειτουργικό σύστημα, τη διεύθυνση IP και την ώρα επίσκεψης. Χρησιμοποιούνται επίσης για την εξυπηρέτηση και την ανάγνωση cookies στο πρόγραμμα περιήγησης. Οι διευθύνσεις URL παρακολούθησης χρησιμοποιούνται για την κατανόηση από ποιον ιστότοπο παραπομπής χρησιμοποιείται η Υπηρεσία. Τα SDK είναι μικρά κομμάτια κώδικα που περιλαμβάνονται σε εφαρμογές, τα οποία λειτουργούν σαν cookie και web beacons. Όλες αυτές οι τεχνολογίες θα αναφέρονται στο εξής μαζί σε αυτή την ενότητα ως Cookies.

 

7.2 Οι ακόλουθοι τύποι cookies ενδεχομένως χρησιμοποιούνται στον Ιστότοπο.

Τεχνικά Cookies. Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας έναν προηγμένο, φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο και εφαρμογές που προσαρμόζονται αυτόματα στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Για να το πετύχουμε αυτό, χρησιμοποιούμε Τεχνικά Cookies για να δείξουμε στον Χρήστη την Υπηρεσία, να λειτουργήσουν σωστά, να δημιουργήσουμε τον λογαριασμό χρήστη, να επιτρέπουμε την είσοδο στο Χρήστη και να διαχειριστούμε τις Κρατήσεις. Αυτά τα τεχνικά cookies είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της Υπηρεσίας.

Λειτουργικά Cookies. Χρησιμοποιούμε επίσης Λειτουργικά Cookies για να θυμόμαστε τις προτιμήσεις του Χρήστη και να βοηθάμε τον Χρήστη να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία αποδοτικά και αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, αυτά τα Cookies θυμούνται το νόμισμα, τη γλώσσα που προτιμά ο Χρήστης, τις αναζητήσεις του χρήστη και τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες που είχε δει στο παρελθόν ο Χρήστης. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε Cookies για να θυμόμαστε τα στοιχεία εγγραφής του Χρήστη, έτσι ώστε ο Χρήστης να μην χρειάζεται να πληκτρολογεί ξανά τα διαπιστευτήρια σύνδεσής του/της κάθε φορά που επισκέπτεται τον Ιστότοπό μας. Ωστόσο, ο κωδικός πρόσβασης του χρήστη θα είναι πάντα κρυπτογραφημένος. Αυτά τα Λειτουργικά Cookies δεν είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία της Υπηρεσίας, αλλά προσθέτουν λειτουργικότητα και βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη.

Analytics Cookies. Χρησιμοποιούμε αυτά τα Cookies για να αποκτήσουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες μας χρησιμοποιούν την Υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ανακαλύψουμε τι λειτουργεί και τι όχι, να βελτιστοποιήσουμε και να βελτιώσουμε την Υπηρεσία, να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων και των επικοινωνιών και να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε ενδιαφέροντες και σχετικοί. Τα δεδομένα που συλλέγουμε μπορούν να περιλαμβάνουν ποιες ιστοσελίδες έχει δει ο Χρήστης, ποιες σελίδες παραπομπής/εξόδου έχει εισέλθει και αποχωρήσει, ποιούς τύπους πλατφόρμας έχει χρησιμοποιήσει, ποια email έχει ανοίξει και έχει πραγματοποιήσει κάποια ενέργεια ο Χρήστης, και ημερομηνία και πληροφορίες χρονικής σφραγίδας.

Σημαίνει επίσης ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο Χρήστης έχει αλληλεπιδράσει με την Υπηρεσία, όπως ο αριθμός των κλικ που κάνει σε μια δεδομένη σελίδα, οι κινήσεις του ποντικιού και η δραστηριότητα κύλισης, οι λέξεις αναζήτησης που χρησιμοποιεί και κείμενο που εισάγει σε διάφορα πεδία. Χρησιμοποιούμε τα Analytics cookies ως μέρος των διαδικτυακών διαφημιστικών καμπανιών μας για να μάθουμε πώς οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τον Ιστότοπο ή τις εφαρμογές μας αφού τους εμφανιστεί μια διαδικτυακή διαφήμιση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαφημίσεις σε ιστότοπους τρίτων. Τα Analytics cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να επιτρέψουν στους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες να μάθουν εάν οι πελάτες τους χρησιμοποιούν προσφορές που είναι ενσωματωμένες στους ιστότοπούς τους.

Εμπορικά Cookies. Χρησιμοποιούμε cookies τρίτων καθώς και τα δικά μας για να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις στους ιστότοπούς μας και σε άλλους ιστότοπους. Αυτό ονομάζεται «επαναστόχευση» και βασίζεται σε δραστηριότητες περιήγησης, όπως οι προορισμοί που έχει αναζητήσει ο Χρήστης, η διαμονή που έχει δει ο χρήστης και οι τιμές που έχει δείξει.

 

7.3. Σημαντικές Πληροφορίες.

Επιτρέπουμε σε Tρίτα Mέρη με τα οποία έχουμε ξεχωριστή συμφωνία να χρησιμοποιούν Cookies και άλλες τεχνολογίες για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της Υπηρεσίας από τον Χρήστη. Αυτά τα τρίτα μέρη περιλαμβάνουν (1) επιχειρηματικούς εταίρους, οι οποίοι συλλέγουν πληροφορίες όταν ο Χρήστης προβάλλει ή αλληλεπιδρά με μία από τις διαφημίσεις τους στον Ιστότοπο. και (2) διαφημιστικά δίκτυα, τα οποία συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα του Χρήστη όταν αυτός/αυτή βλέπει ή αλληλεπιδρά με μια από τις διαφημίσεις του.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα Tρίτα Mέρη χρησιμοποιούνται για να γίνουν προβλέψεις σχετικά με τα ενδιαφέροντα ή τις προτιμήσεις του Χρήστη, ώστε να μπορούν να εμφανίζουν διαφημίσεις ή προωθητικό υλικό στον Ιστότοπο και σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο προσαρμοσμένες στα προφανή ενδιαφέροντα του Χρήστη.

Οι επιχειρηματικοί εταίροι και τα διαφημιστικά δίκτυα που προβάλλουν διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε μια μικρή ποσότητα πληροφοριών σχετικά με το προφίλ και τη συσκευή του Χρήστη, η οποία είναι απαραίτητη για την προβολή διαφημίσεων του Χρήστη που είναι προσαρμοσμένες στα προφανή ενδιαφέροντά του. Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν ξανά αυτόν τον μικρό όγκο πληροφοριών σε άλλους ιστότοπους ή υπηρεσίες.

Δεν μοιραζόμαστε με αυτά τα Tρίτα Mέρη καμία πληροφορία που θα μπορούσε να ταυτοποιήσει εύκολα τον Χρήστη (όπως διεύθυνση email). Ωστόσο, αυτά τα Tρίτα Mέρη ενδέχεται να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή του Χρήστη (όπως διεύθυνση IP ή MAC). Δεν έχουμε πρόσβαση ή έλεγχο στις τεχνολογίες που ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν αυτά τα Tρίτα Mέρη για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα συμφέροντα του Χρήστη και οι πρακτικές πληροφοριών αυτών των Tρίτων δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική. Εκτός από όσα αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο σε αυτά τα Tρίτα Mέρη.

 

  1. Απόρρητο ανηλίκων και παιδιών

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των μικρών παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 18 ετών και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά κάτω των 18 ετών χωρίς τη γονική συναίνεση. Εάν είστε κάτω των 18 ετών, τότε παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε ή αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή και με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν μάθουμε ότι έχουν συλλεχθεί Προσωπικά Δεδομένα στην Υπηρεσία από άτομα κάτω των 18 ετών και χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, τότε θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για τη διαγραφή αυτών των πληροφοριών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και ανακαλύψετε ότι το παιδί σας κάτω των 18 ετών έχει αποκτήσει Λογαριασμό στην Υπηρεσία, τότε μπορείτε να μας ειδοποιήσετε στο gdpr@travelbee.eu και να ζητήσετε να διαγράψουμε τα Προσωπικά Δεδομένα του παιδιού από τα συστήματά μας.

Η Υπηρεσία δεν προορίζεται για χρήση από ανηλίκους και δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για τη δημοσίευση περιεχομένου για κοινή χρήση δημόσια ή με φίλους. Στο βαθμό που ένας ανήλικος έχει δημοσιεύσει τέτοιο περιεχόμενο στην Υπηρεσία, ο ανήλικος έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη διαγραφή ή την αφαίρεση αυτού του περιεχομένου χρησιμοποιώντας τις επιλογές διαγραφής ή αφαίρεσης που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα, επικοινωνήστε μαζί μας όπως αναφέρεται στην ενότητα «Πως να επικοινωνήσετε μαζί μας». Λάβετε υπόψη ότι, παρόλο που προσφέρουμε αυτήν τη δυνατότητα διαγραφής, η κατάργηση περιεχομένου ενδέχεται να μην εξασφαλίσει την πλήρη ή ολοκληρωμένη κατάργηση αυτού του περιεχομένου ή των πληροφοριών.

 

  1. Ασφάλεια και διατήρηση δεδομένων

Ακολουθούμε τα γενικά αποδεκτά πρότυπα του κλάδου για να προστατεύσουμε τις πληροφορίες που μας υποβάλλονται, τόσο κατά τη μετάδοση όσο και μόλις τις λάβουμε. Διατηρούμε τις κατάλληλες διοικητικές, τεχνικές και φυσικές διασφαλίσεις για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, τυχαία απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση, μη εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη ή πρόσβαση, κακή χρήση και οποιαδήποτε άλλη παράνομη μορφή επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων που έχουμε στην κατοχή μας. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τείχη προστασίας (firewall), προστασία με κωδικό πρόσβασης και άλλα στοιχεία ελέγχου πρόσβασης και ελέγχου ταυτότητας. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία SSL για την κρυπτογράφηση δεδομένων κατά τη μετάδοση μέσω του δημόσιου διαδικτύου και χρησιμοποιούμε επίσης χαρακτηριστικά ασφαλείας επιπέδου εφαρμογής για την περαιτέρω ανωνυμοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν μάθουμε για παραβίαση συστημάτων ασφαλείας, θα ενημερώσουμε τον Χρήστη και τις αρχές για την εμφάνιση της παραβίασης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Προστασίας Δεδομένων, τηρούμε εύλογες διαδικασίες για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και κακής χρήσης των Προσωπικών Δεδομένων. Μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό επιτρέπεται να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται από έναν Χρήστη μόνο για όσο διάστημα ο Προσωπικός Λογαριασμός του Χρήστη είναι ενεργός ειδάλλως για περιορισμένη χρονική περίοδο, εφόσον τον χρειαζόμαστε για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέξαμε αρχικά, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από τη νομοθεσία. 

 

  1. Επιλογές Χρήστη

10.1 Πρόσβαση, Διόρθωση, Διαγραφή. Σεβόμαστε τα δικαιώματα απορρήτου του Χρήστη και του/της παρέχουμε εύλογη πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα που μπορεί να έχει παράσχει μέσω της χρήσης της Υπηρεσίας. Εάν ο Χρήστης επιθυμεί να έχει πρόσβαση ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε άλλα Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούμε για αυτόν ή να ζητήσει να διαγράψουμε ή να μεταφέρουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με αυτόν/αυτήν που έχουμε λάβει, ο Χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας όπως ορίζεται στην ενότητα «Πως να επικοινωνήσετε μαζί μας». Κατόπιν αιτήματος του Χρήστη, θα έχουμε οποιαδήποτε αναφορά στη διαγραφή ή τον αποκλεισμό του/της στη βάση δεδομένων μας.

Ο Χρήστης μπορεί να ενημερώσει, να διορθώσει ή να διαγράψει τις πληροφορίες και τις προτιμήσεις του Προσωπικού Λογαριασμού του/της ανά πάσα στιγμή, μεταβαίνοντας στη σελίδα ρυθμίσεων Προσωπικού Λογαριασμού του/της στην Υπηρεσία. Λάβετε υπόψη ότι ενώ τυχόν αλλαγές που κάνει ο χρήστης θα αντικατοπτρίζονται στις βάσεις δεδομένων ενεργών χρηστών αμέσως ή εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ενδέχεται να διατηρήσουμε όλες τις πληροφορίες που υποβάλλει ο χρήστης για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αρχειοθέτηση, πρόληψη απάτης και κατάχρησης, αναλυτικά στοιχεία, εκπλήρωση νομικών υποχρεώσεων , ή όταν πιστεύουμε εύλογα ότι έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε. Ο Χρήστης μπορεί επίσης να διαγράψει τον Προσωπικό του Λογαριασμό πηγαίνοντας στην ενότητα των ρυθμίσεων.

Ο Χρήστης ενδέχεται να αρνηθεί να μοιραστεί ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα μαζί μας, οπότε ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να του/της παρέχουμε ορισμένες από τις λειτουργίες και την πλήρη ή μερική λειτουργικότητα της Υπηρεσίας.

Ο Χρήστης μπορεί επίσης να αποσύρει την αποδοχή της παρούσας Πολιτικής στον Προσωπικό Λογαριασμό του/της ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που ο Χρήστης το κάνει αυτό, το Travelbee.eu διακόπτει την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων του/της βάσει συγκατάθεσης, αλλά θα συνεχίσει να τα επεξεργάζεται για άλλους νόμιμους λόγους που δεν απαιτούν τη συγκατάθεσή του (παρακαλούμε, βλ. παράγραφο 3.2 της ενότητας «Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε»).

Ανά πάσα στιγμή, ο Χρήστης μπορεί να αντιταχθεί στην επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων, για νόμιμους λόγους, εκτός εάν επιτρέπεται διαφορετικά από την ισχύουσα νομοθεσία. Εάν ο Χρήστης πιστεύει ότι έχει παραβιαστεί το δικαίωμά του στο απόρρητο που παρέχεται από τους ισχύοντες νόμους περί Προστασίας Δεδομένων, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στη διεύθυνση gdpr@travelbee.eu. Ο Χρήστης έχει επίσης το δικαίωμα να υποβάλει καταγγελία στις αρχές προστασίας δεδομένων και να ζητήσει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τον/την ενδιαφέρει λόγω της επεξεργασίας των Προσωπικών του Δεδομένων. 
Με βάση τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 ο Χρήστης της Ιστοσελίδας μας ως υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και που συλλέγει το Travelbee.eu ή με κάθε τρόπο επεξεργάζεται κατά τον Κανονισμό αυτόν, έχει δικαίωμα για πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα, διόρθωση ή διαγραφή αυτών, περιορισμό ή αντίταξη στην επεξεργασία τους καθώς και δικαίωμα στη φορητότητα αυτών.
Οποιοδήποτε αίτημα σχετικό με την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων υποβάλλεται εγγράφως στην εταιρεία στην ταχυδρομική διεύθυνση που αναφέρεται ανωτέρω ή ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση gdpr@travelbee.eu, ικανοποιείται δε εντός τριάντα (30) ημερών από την υποβολή του (εκτός αν υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες οπότε θα ενημερωθείτε σχετικά), και εφόσον δεν συντρέχει αντίθετη νομική υποχρέωση της εταιρείας, λόγος δημοσίου συμφέροντος ή αντίθετο έννομο δικαίωμα του Travelbee.eu (όπως για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων, ως ορίζει η νομοθεσία).
Πέραν των ανωτέρω δικαιωμάτων έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) στη διεύθυνση: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23 – Αθήνα, Τηλ. κέντρο: +30-210 6475600, Φαξ: +30-210 6475628, e-mail: complaints@dpa.gr

10.2 Εξαίρεση από τις Εμπορικές Επικοινωνίες. Εάν ο χρήστης λάβει εμπορικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς, μπορεί να διαγραφεί ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται στο email ή στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση που παρέχεται στην ενότητα «Πως να επικοινωνήσετε μαζί μας».

Λάβετε υπόψη ότι εάν ο χρήστης εξαιρεθεί από τη λήψη εμπορικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς ή με άλλο τρόπο τροποποιήσει τη φύση ή τη συχνότητα των διαφημιστικών επικοινωνιών που λαμβάνει από εμάς, ενδέχεται να χρειαστούν έως και 10 (δέκα) εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε αυτό το αίτημα.

Επιπροσθέτως, ακόμη και αφού ο Χρήστης εξαιρεθεί από τη λήψη εμπορικών μηνυμάτων (newsletters) από εμάς, θα συνεχίσει να λαμβάνει διαχειριστικά μηνύματα από εμάς σχετικά με την Υπηρεσία.

 

  1. Αλλαγές και Ενημερώσεις σε αυτήν την Πολιτική

Παρακαλούμε να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα περιοδικά για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική, την οποία ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς. Εάν τροποποιήσουμε την Πολιτική, θα την καταστήσουμε διαθέσιμη μέσω της Υπηρεσίας και θα υποδείξουμε την ημερομηνία της τελευταίας αναθεώρησης όπου και θα συμμορφωθούμε με την ισχύουσα νομοθεσία. Η συνέχιση της χρήσης της Υπηρεσίας από τον Χρήστη μετά την έναρξη ισχύος της αναθεωρημένης Πολιτικής υποδηλώνει ότι ο Χρήστης έχει διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με την τρέχουσα έκδοση της Πολιτικής.

 

  1. Πως να επικοινωνήσετε μαζί μας

Παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική, τα Προσωπικά σας Δεδομένα, τις πρακτικές χρήσης ή τις επιλογές της συγκατάθεσής σας μέσω email στη διεύθυνση gdpr@travelbee.eu ή στη διεύθυνση: Κερασέα 0, Δωδώνη, 44017, Ιωάννινα, Ελλάδα.

 

  1. Περιορισμός ευθύνης

Το ταξιδιωτικό γραφείο ΠΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ / TRAVELBEE.EU TRAVEL & TOURISM E-SERVICES δεν φέρει σε καμία περίπτωση ευθύνη για αποζημίωση ή επανόρθωση της οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης απώλειας και ζημίας που προκύπτει από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

 

  1. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία

Η παρούσα Πολιτική, καθώς και κάθε μελλοντική τροποποίηση της, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει, αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Αθηνών.

 

  1. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Το υλικό που εμπεριέχεται στην ιστοσελίδα www.travelbee.eu (ενδεικτικά, σήματα, λογότυπο, διακριτικός τίτλος, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα, κλπ) αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία του ταξιδιωτικού γραφείου ΠΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ / TRAVELBEE.EU TRAVEL & TOURISM E-SERVICES και προστατεύεται από τις κείμενες διατάξεις του Ν. 2121/1993 όπως αυτό τροποποιήθηκε από Ν. 4481/2017. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο τροποποίησης, αντιγραφής, αναπαραγωγής, πώλησης, διανομής ή μετάδοσης με κανένα τρόπο, εκτός αν υπάρχει σχετική ρητή άδεια από την επιχείρηση ΠΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ / TRAVELBEE.EU TRAVEL & TOURISM E-SERVICES.

 

Τελευταία ενημέρωση: 18 Οκτωβρίου 2022 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

el